ALLERGENER

Her finner du en alfabetisk liste over marinader og andre retter fra menyen som inneholder allergener. Ellers står alle ingredienser oppført under pizza og salater.

AJOLI: Egg

BERNAISE: Melk, egg, hvete

CAPPUCCINOIS: Melk, egg

CHILIPØLSE:  Melk

DAIMKAKE: Melk, egg, mandler, spor av peanøtter

EPLEKAKE: Melk, egg. Hvete, soya, sulfitter, spor av peanøtter

FOCCACIA: Hvete

HVITLØKSMØR: Melk

JORDBÆRIS: Melk

KYLLINGMARINADE : Hvete, Soya

PESTO: Melk

PISTASJIS: Melk, egg

PIZZABUNN, AMERIKANSK: Hvete

PIZZABUNN ITALIENSK: Hvete, melk

RØMMEDRESSING: Melk

SALSA: Kan inneholde  lupiner

SITRONSORBET: Egg

SJOKOLADEIS: Melk

SOYA: Hvete, soya

TIRAMISU: Egg, hvete, mandler  (amarettolikør)

VANILJEIS: Melk

VIN : Sulfitter

ØL:  Hvete