ALLERGENER
Her finner du en alfabetisk liste over marinader og andre retter fra menyen som inneholder allergener. Ellers står alle ingredienser oppført under pizza og salater.
AJOLI: Egg
BERNAISE: Melk, egg, hvete
CAPPUCCINOIS: Melk, egg
CHILIPØLSE: Melk
DAIMKAKE: Melk, egg, mandler, spor av peanøtter
EPLEKAKE: Melk, egg. Hvete, soya, sulfitter, spor av peanøtter
FOCCACIA: Hvete
HVITLØKSMØR: Melk
JORDBÆRIS: Melk
KYLLINGMARINADE : Hvete, Soya
PESTO: Melk
PISTASJIS: Melk, egg
PIZZABUNN, AMERIKANSK: Hvete
PIZZABUNN ITALIENSK: Hvete, melk
RØMMEDRESSING: Melk
SALSA: Kan inneholde lupiner
SITRONSORBET: Egg
SJOKOLADEIS: Melk
SOYA: Hvete, soya
TIRAMISU: Egg, hvete, mandler (amarettolikør)
VANILJEIS: Melk
VIN : Sulfitter
ØL: Hvete