PIZZA & PROSECCO 14.FEB 2017 – DYLAN & DAMENE

PIZZA & PROSECCO 14.FEB 2017 – DYLAN & DAMENE

 

 

 

Tirsdag 14.Februar 2017 ønsker vi velkommen til nok en sprudlende og inspirerende
«Pizza & Prosecco» aften! – Denne gang med undertittel
«Dylan & Damene»:
Vi hyller kjærligheten og god musikk!
Ord og toner fremføres av Asker trioen påppåpp! Pia Borgli,
Ida Lind og Rolf-Olav Ringkjøb.

For kr. 300,- får du:
-Et glass prosecco og snacks ved ankomst
-Deilig pizza
-Massevis av inspirasjon og god stemning!

Arrangementet varer fra 18:00-21:00.
Det er et begrenset antall plasser, meld deg på ved å ringe
Pizzastua tlf. 66 79 46 11 eller send en mail til
post@pizzastua.no. Bindende påmelding gjelder.

Velkommen, vi gleder oss til å se deg!

påppåpp!

Fotograf: Ida Oppen

Åpningstider Julen 2016

Åpningstider Julen 2016

Nå er det jul igjen! Vi synes egentlig pizza passer godt til julen også, men vi har familie og venner som ønsker oss hjemme i juledagene og derfor blir det som det bruker å være, noen pizzafrie dager.

Pizzastua holder stengt Julaften og 1. & 2. juledag.

Vi åpner igjen tirsdag 27.desember til fredag 30.desember fra kl.15.00 til kl.22.00.

Så er vi igjen stengt 31.desember, hele dagen skal vi feire året som har gått og det som skal komme. Familie og venner vinner oss her også.

Deretter gleder vi oss til å servere deg årets første pizza på første nyttårsdag 1.januar fra kl. 14.00 til 22.00!

VI ØNSKER DERE ALLE EN GLEDELIG JUL OG ALT GODT FOR DET NYE ÅRET!

Jul på Pizzastua

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

Chorizo, stua’s egne marinerte artisjokker, sort oliven og rødløk. Etter steking topper vi pizzaen med vår deilige tzatziki!

img_5608

 

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER

Vi på Pizzastua er superfornøyde med septemberpizzaen; den både ser fristende ut og smaker himmelsk!
Her er det deilige kantareller, steinsopp og sjampinjong, biffstrimler, rødløk og bladspinat. Etter steking topper vi pizzaen med vår deilige parmesandressing! En herlig start på høstkosen!

Processed with VSCO with f2 preset

 

MÅNEDENS GOURMET JUNI

MÅNEDENS GOURMET JUNI

Herlige juni måned har kommet med sol og varme! Da smaker det ekstra godt med frisk salat og pesto på toppen av månedens pizza som ellers består av ingredienser fra Middelhavets bredder: Chévre, pinjekjerner,soltørkede tomater og Serranoskinke!
Kanskje en forsmak på feriefølelsen?

 

JuniPizza2_480

På 17.mai er det pølser og is som smaker best!

På 17.mai er det pølser og is som smaker best!

Glade ,deilige maidager! Mange gode grunner til å heise flagget og feire litt ekstra!
Kan det friste med deilig pizza i dag, dagen før dagen, står vi klare til å ønske deg velkommen mellom kl.14.00 og 22.00.
17.mai har vi også lyst til å feire nasjonaldagen, så da holder vi stengt og spiser iskrem isteden.
Hurra!

Velkommen tilbake 18.mai kl 15.00.

MÅNEDENS GOURMET MAI

MÅNEDENS GOURMET MAI

Det våres! Endelig er det mai!
Månedens Gourmetpizza spirer om kapp med naturen i sin grønne fremtoning; grønn asparges toppet med persille, basilikum, Norzola, peccannøtter og pepper! Grønt og godt!

MÅNEDENS GOURMET APRIL

MÅNEDENS GOURMET APRIL

Månedens Gourmet er kjempegod om vi skal si det selv!
Deilig pizza med røkelaks, vårløk og et dryss av vår egen kaviarsaus.
Kom og smak da vel?

Åpningstider Påsken

Åpningstider Påsken

Med disse søte påskeharene ønsker vi alle våre gjester en riktig god påske!
Noen gleder seg til ski, snø og fjell, andre reiser mot hav og varme strender. Ser du frem til en avslappende og herlig hjemmepåske er du velkommen til oss,- vi lager gjerne maten til deg!

 
Vår pizzaovn er varm hver dag, bortsett fra skjærtorsdag, langfredag og påskeaften, da vil vi også gjerne nyte late dager.
1. og 2. Påskedag åpner vi kl 14.00.

 
Velkommen!

Påske i veien for pizza

MÅNEDENS GOURMET MARS

MÅNEDENS GOURMET MARS

I mars frister vi med en deilig pizza basert på ingredienser ønsket tilbake av våre gjester – er du klar til å bli fristet?

 

 
På oppfordring har vi altså funnet frem igjen røbetchipsen og vår supergode parmesansaus! Disse topper pizzaen som i tillegg har bacon, cherrytomater og persille. Vi må bare si at vi er superfornøyd med denne kombinasjonen. Blir du fristet, er du hjertelig velkommen!

AMERIKANSK Stor: kr 289/279 Medium: kr 223/213
ITALIENSK (kun i restauranten) kr 165

månedensgourmetmars