MÅNEDENS GOURMET MARS/APRIL 2019

MÅNEDENS GOURMET MARS/APRIL 2019

Månedens Gourmet er så god at vi har den både i mars og april!

Vi begynner med med rosmarinolje i bunnen før vi legger på vår deilige osteblanding, Gorgonzola og røbeter. Etter steking topper vi med ristede hasselnøtter, ruccola og litt honning.

Velbekomme! 

MÅNEDENS GOURMET JANUAR 2019

Vi starter året med en pizza som selv Skipper’n vil elske: deilig spinat med et hint av hvitløk, salami, feta og cherrytomater. Etter steking drysser vi over litt pinjekjerner. En supergod start på 2019!

Velkommen til oss på Pizzastua!

MÅNEDENS GOURMET DESEMBER 2018

Endelig er det desember!

På Månedens Gourmet kan vi denne gangen friste med Gorgonzola, pepperoni, tyttebær og etter steking et lite dryss av julens pepperkaker.
Velg om du vil ha tomatsaus eller creme fraiche i bunn – begge deler er like godt!

 

 

 

 

 

 

Velkommen til en deilig førjulsstund på Pizzastua!

 

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER & OKTOBER 2018

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER & OKTOBER 2018

September kommer med kjøligere vær. Hva er da bedre enn å nyte en deilig varm pizza?

Månedens Gourmet serverer vi med pulled pork, syltet rødløk, hoi sin saus, granatepler og salat.

Skikkelig godt!

MÅNEDENS GOURMET AUGUST 2018

Herlige farger og herlige smaker!
Små buketter brokkoly og sprøstekt bacon er hovedingrediensene denne Månedens Gourmet.
Sammen med rødløk,tranebær, pinjekjerner og parmesan danner de en pizza som er vel verd turen innom Pizzastua i august.

MÅNEDENS GOURMET MARS

Så mye godt på Månedens Gourmet!
En smakfull pizza med kjøttboller fylt med både urter og parmesan, deilig karamellisert løk, himmelske semitørkede tomater og knasende sunn og god grønnkål!
Skal vi steke en til deg?

MÅNEDENS GOURMET JANUAR & FEBRUAR

MÅNEDENS GOURMET JANUAR & FEBRUAR

Vi starter 2018 med en lett, men supergod Månedens Gourmet uten tomatsaus og ost!
Pizzabunnen dekker vi med vår gode rosmarinolje før vi topper med tynne skiver squash og poteter, pesto av soltørket tomat, salt og pepper.
Etter steking ringler vi over ristede sesamfrø og høvlet parmesan.
Høres ikke dette godt ut?
Velkommen innom til en god smakstart på året!

Vil du bli en del av Pizzastuafamilien?

Vil du bli en del av Pizzastuafamilien?

Da er kanskje du vår nye kokk eller servitør. Vi leter etter deg som har en forkjærlighet for mat og god service, og kan jobbe deltid/heltid. Du er entusiastisk, har godt humør og trives med å jobbe i et høyt tempo.

Vil du lære å lage Norges beste pizza? Ta kontakt på post@pizzastua.no eller ring 66794611 om du er over 18 år, har sertifikat og har lyst til å jobbe sammen med oss.


Vi gleder oss til å høre fra deg!

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

I november varmer vi oss med denne deilige pizzaen!

Vi fråtser i høstens gode råvarer og kan friste med Eldhusrøkt gardspølse fra Vestlandet, tomater og rødløk på en seng av revet gulrot, fennikel og ost.
Pizzaen toppes med sellerirotpuré, sitronskall og timian.
Frister det? Velkommen inn til oss, eller ring og bestill for å ta med hjem.

MÅNEDENS GOURMET JUNI

MÅNEDENS GOURMET JUNI

Endelig er juni her, og Månedens Gourmet er inspirert av sol og sommer.

Reker, semi-tørkede tomater, crème fraiche, dill, bladspinat og sitron.

STOR: kr. 289/kr. 279
MEDIUM: kr. 224 /kr. 214