Månedens Gourmet i mai er en lett og deilig pizza med salami, artisjokk, oliven og tomater.
Etter steking ringler vi over basilikumpesto og topper med frisk ruccola.
Velbekomme:-)
Månedens Gourmet i mai er en lett og deilig pizza med salami, artisjokk, oliven og tomater.
Etter steking ringler vi over basilikumpesto og topper med frisk ruccola.
Velbekomme:-)
Det er lysere dager og solen varmer oss bittelitt…Vi kan drømme oss til fjernere himmelstrøk og glede oss over at sjømat og reker er på sitt beste akkurat nå.
Så denne måneden er det asiatiskmarinerte deilige soyabønner og håndpillede reker som kan friste oss på pizzaen. Etter steking får den i tillegg litt frisk koriander og Lime.
Velbekomme:-)
Endelig nytt år og mulighet til å teste nye pizzavarianter!
Den første Månedens Gourmet i 2022 er en skikkelig god en!
La deg friste av denne pizzaen med:
Spinat, hvitløk, fetaost, semi-tørkede tomater, pepperoni, fritert grønkål og granateple.
På pizzaen finner du også selvsagt mozarella og vår egne pizzasaus.
September er godt i gang og de som ikke er så heldige å ha et eget plommetre i hagen, kan komme til oss og smake Månedens Gourmet.
Her ligger saftige plommeskiver og koser seg sammen med myk gorgonzola, søte gule rosiner, noen dråper chili og en herlig knasende nøtteblanding.
Velkommen til oss på Pizzastua!
Månedens Gourmet i august har smak av deilig sensommer: myk Serranoskinke, rødløk, klaser av nyplukket rips, frisk mynte, et dryss valnøtter og en touch honning. Måtte sommeren vare lenge…
Velkommen
I god tradisjon tro er julepizzaen igjen på menyen.
På en deilig bunn med tomatsaus og ost legger vi pepperoni, gorgonzola og tyttebær.
Etter steking ringler vi over et dryss av jul i form av pepperkaker.
Frister månedens gourmet , kom innom og smak da vel, eller ta den med hjem.
Restauranten er åpen hver dag fra kl 15.00-21.00
Velkommen!