MÅNEDENS GOURMET AUGUST 2022

Chilli og hvitløksmarinert kylling, epleskiver, erter og syltet gulrot

MÅNEDENS GOURMET  MAI 2022

MÅNEDENS GOURMET MAI 2022

Månedens Gourmet i mai er en lett og deilig pizza med salami, artisjokk, oliven og tomater.

Etter steking ringler vi over basilikumpesto og topper med frisk ruccola.

Velbekomme:-)

MÅNEDENS GOURMET: MARS 2022

På en bunn med rosmarinolje legger vi på skiver av søtpotet, klikker av fetaost og litt rosmarin.
Etter steking drysser vi over litt pinjekjerner.
En superlett og god pizza uten mozzarella denne gangen.
Velkommen til oss på Pizzastua!

14.-20. FEBRUAR: SPIS UTE UKA I ASKER SENTRUM

På Pizzastua får du tre retter for kr. 300,-

Forrett: Oliven eller tortillachips
Pizza: Boscaiola eller Ruccola
Dessert: Tiramisu eller iskrem

MÅNEDENS GOURMET: FEBRUAR 2022

Det er lysere dager og solen varmer oss bittelitt…Vi kan drømme oss til fjernere himmelstrøk og glede oss over at sjømat og reker er på sitt beste akkurat nå.

Så denne måneden er det asiatiskmarinerte  deilige soyabønner og håndpillede reker som kan friste oss på pizzaen. Etter steking får den i tillegg  litt frisk koriander og Lime.

Velbekomme:-)

MÅNEDENS GOURMET: JANUAR 2022

MÅNEDENS GOURMET: JANUAR 2022

Endelig nytt år og mulighet til å teste nye pizzavarianter!

Den første Månedens Gourmet i 2022 er en skikkelig god en!

La deg friste av denne pizzaen med:
Spinat, hvitløk, fetaost, semi-tørkede tomater, pepperoni, fritert grønkål og granateple.

På pizzaen finner du også selvsagt mozarella og vår egne pizzasaus.

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER 2021

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER 2021

September er godt i gang og de som ikke er så heldige å ha et eget plommetre i hagen, kan komme til oss og smake Månedens Gourmet.

Her ligger saftige plommeskiver og koser seg sammen med myk gorgonzola, søte gule rosiner, noen dråper chili og en herlig knasende nøtteblanding.

Velkommen til oss på Pizzastua!

 

MÅNEDENS GOURMET AUGUST 2021

MÅNEDENS GOURMET AUGUST 2021

Månedens Gourmet i august har smak av deilig sensommer: myk Serranoskinke, rødløk, klaser av nyplukket rips, frisk mynte, et dryss valnøtter og en touch honning. Måtte sommeren vare lenge…
Velkommen ☀️☀️🌱

MÅNEDENS GOURMET MARS

På en seng av tomatsaus, ost og spinat legger vi sprøstekt bacon,feta og soltørkede tomater. Etter steking topper vi pizzaen med syltet rødløk og et pepperdryss . Smaker nydelig og har et hint av hvitløk.

Velbekomme!

PIZZASTUA ER ÅPEN 15-21 HVER DAG – VELKOMMEN!

PIZZASTUA ER ÅPEN 15-21 HVER DAG – VELKOMMEN!

Vi følger alle råd om smittevern nøye slik at det skal være trygt å besøke oss i restauranten. Husk at du også kan ta med deg både pizza og dessert hjem.