MÅNEDENS GOURMET JANUAR & FEBRUAR

MÅNEDENS GOURMET JANUAR & FEBRUAR

Vi starter 2018 med en lett, men supergod Månedens Gourmet uten tomatsaus og ost!
Pizzabunnen dekker vi med vår gode rosmarinolje før vi topper med tynne skiver squash og poteter, pesto av soltørket tomat, salt og pepper.
Etter steking ringler vi over ristede sesamfrø og høvlet parmesan.
Høres ikke dette godt ut?
Velkommen innom til en god smakstart på året!

ÅPNINGSTIDER JULEN 2017

ÅPNINGSTIDER JULEN 2017

Endelig er det jul igjen!

Pizzastua holder stengt Julaften og 1. & 2. juledag.

Vi åpner igjen onsdag 27.desember til lørdag 30.desember med vanlige åpningstider.

Så er vi igjen stengt 31.desember, hele dagen skal vi feire året som har gått og det som skal komme.

Deretter gleder vi oss til å servere deg årets første pizza på første nyttårsdag 1.januar fra kl. 14.00 til 22.00!

VI ØNSKER DERE ALLE EN GLEDELIG JUL OG ALT GODT FOR DET NYE ÅRET!

Vil du bli en del av Pizzastuafamilien?

Vil du bli en del av Pizzastuafamilien?

Da er kanskje du vår nye kokk eller servitør. Vi leter etter deg som har en forkjærlighet for mat og god service, og kan jobbe deltid/heltid. Du er entusiastisk, har godt humør og trives med å jobbe i et høyt tempo.

Vil du lære å lage Norges beste pizza? Ta kontakt på post@pizzastua.no eller ring 66794611 om du er over 18 år, har sertifikat og har lyst til å jobbe sammen med oss.


Vi gleder oss til å høre fra deg!

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

I november varmer vi oss med denne deilige pizzaen!

Vi fråtser i høstens gode råvarer og kan friste med Eldhusrøkt gardspølse fra Vestlandet, tomater og rødløk på en seng av revet gulrot, fennikel og ost.
Pizzaen toppes med sellerirotpuré, sitronskall og timian.
Frister det? Velkommen inn til oss, eller ring og bestill for å ta med hjem.

MÅNEDENS GOURMET JUNI

MÅNEDENS GOURMET JUNI

Endelig er juni her, og Månedens Gourmet er inspirert av sol og sommer.

Reker, semi-tørkede tomater, crème fraiche, dill, bladspinat og sitron.

STOR: kr. 289/kr. 279
MEDIUM: kr. 224 /kr. 214

ÅPNINGSTIDER I MAI

Mai er en herlig måned med mange helligdager som som betyr fri for mange. Vi på Pizzastua derimot, holder åpent for å gi deg deilig pizza hver dag untatt 17. mai. Da vil vi også feire nasjonaldagen!

Alle helligdager holder vi åpent fra kl. 14.00 til 22.00, ellers vanlige åpningstider. Nyt våren!

MÅNEDENS GOURMET MAI

MÅNEDENS GOURMET MAI

Mai kommer med solskinn og varme. Vi har laget en pizza med deilig tunfisk, semitørkede cherrytomater, rødløk, capers og fritert grønkål. Masse antioksidanter og deilige vårlige smaker! Kom og la deg friste!

ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2017

ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2017

Vi på Pizzastua tar en liten påskeferie og holder stengt Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften. Vi holder åpent 1. og 2.påskedag fra kl.14.00 til 22.00 – da er dere hjertelig velkommen til å nyte de siste påskedagene med deilig pizza!

Vi ønsker alle en god og glad påske!

MÅNEDENS GOURMET FEBRUAR & MARS

MÅNEDENS GOURMET FEBRUAR & MARS

I februar og mars er det pizzaen vi vant Norgesmesterskap i Amerikansk Pizza 2017 med som er månedens gourmet!

Nå har den også fått sitt eget navn, etter en engasjerende konkurranse på Facebook etter Bodils opptreden på God Morgen Norge fredag 17.februar. Vi fikk inn mange gode forslag, og endte til slutt på navnet: VINNER’N. Et passende navn til en vinnerpizza synes vi, klinger godt – og smaker enda bedre.

VINNER’N er en skikkelig god pizza med rosmarinolje under osten, røbetpesto, sprøstekt bacon og chevre rullet i pepper. Etter steking legger vi på granateple, pinjekjerner og Rhubarb-blader.

STOR: kr. 289/kr. 279
MEDIUM: kr. 224 /kr. 214

 

Wenche og Bodil i pausene mellom tv-opptakene.

 

Behind the scenes på God Morgen Norge, fredag 17.februar 2017.

NORGESMESTER 2017

NORGESMESTER 2017

Under SMAK 2017 gikk Norgesmesterskapet i pizza av stabelen. Vi er stolte av å kunne presentere vår daglige leder, Bodil Hasselknippe, som tok hjem tittelen som Norgesmester i Amerikansk Pizza 2017! Vinnerpizzaen kommer snart på menyen, gled dere!

Vi vil også gratulere Elio Corsi som ble Norgesmester i Italiensk pizza. Sammen med Bodil, reiser de to til Italia og VM i Pizza i mai. En takk må også rettes til alle som var med å arrangere Norgesmesterskapet, blant annet juryen og kokkemesterlauget Oslo, i ledelse av oldermann Asle Faannessen, som fungerte som teknisk arrangør.

I tillegg til tur til Italia fikk vinnerne også æren av å ta imot hver sin vandrepokal som forestiller en liten pizzaspade. Denne står nå på Pizzastua de kommende 3 årene, fram til neste mesterskap, så det er bare å komme innom å ta en titt på pokalen mens dere venter på den nydelige pizzaen.

Flere journalister var også tilstede under kåringen og her kan du lese mer om hva Horecanytt skrev om vinnerne.

D2 fra Dagens Næringsliv har i tillegg lagt ut en liten filmsnutt der vinneren selv lager vinnerpizzaen på Pizzastua. Se filmsnutten her og få inspirasjon samt en smakebit på pizzaen som snart kommer på menyen.

norgesmester 2017 1 smak 2017 smak 2017 bodil