PÅSKEN 2021: ÅPNINGSTIDER

PÅSKEN 2021: ÅPNINGSTIDER

VELKOMMEN TIL PIZZASTUA I PÅSKEN!

Vi holder åpent for take-away hele påsken!

Husk at du kan bestille halvstekt pizza slik at du kan hente den når det passer deg og varme opp selv – for en restaurant følelse av nystekt pizza hjemme.

Vi ønsker alle våre gjester en riktig god påske og håper dere har det bra! 💛

Åpningstider:

Mandag, tirsdag onsdag: 15:00-21:00
Skjærtorsdag, langfredag, påskeaften (lør): 15:00-19:00

1 & 2 påskedag (søn, man): 15:00-21:00

 

MÅNEDENS GOURMET MARS

På en seng av tomatsaus, ost og spinat legger vi sprøstekt bacon,feta og soltørkede tomater. Etter steking topper vi pizzaen med syltet rødløk og et pepperdryss . Smaker nydelig og har et hint av hvitløk.

Velbekomme!

PIZZASTUA ER ÅPEN 15-21 HVER DAG – VELKOMMEN!

PIZZASTUA ER ÅPEN 15-21 HVER DAG – VELKOMMEN!

Vi følger alle råd om smittevern nøye slik at det skal være trygt å besøke oss i restauranten. Husk at du også kan ta med deg både pizza og dessert hjem.

 

MÅNEDENS GOURMET DESEMBER 2020

MÅNEDENS GOURMET DESEMBER 2020

I god tradisjon tro er julepizzaen igjen på menyen.
På en deilig bunn med tomatsaus og ost legger vi pepperoni, gorgonzola og tyttebær.
Etter steking ringler vi over et dryss av jul i form av pepperkaker.
Frister månedens gourmet , kom innom og smak da vel, eller ta den med hjem.
Restauranten er åpen hver dag fra kl 15.00-21.00
Velkommen!

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER 2020

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER 2020


Månedens Gourmet er fargerik og fristende!

På en bunn med cherrytomater og ost, legges serrano, avokado og syltet løk før vi ringler over en deilig parmesandressing.

Til slutt et dryss av blomster for å holde lenger på den deilige følelsen av sommer.

VI SØKER PIZZAKOKK

VI SØKER PIZZAKOKK

VI SØKER FLERE PIZZAKOKKER TIL PIZZASTUA.

Nå søker vi etter noen som deler vår pizzaglede, og som stolt anser seg seg selv som en pizzamester. Vi ser etter en som alltid lager fantastiske pizzavarianter til våre gjester, og som også synes det er spennende å følge med på mattrender og utforske hva som kan være godt på pizza.

OPPGAVER
– Lage effektivt og konsekvent fantastisk pizza til alle våre gjester, både amerikanske og italienske varianter
– Lage/forberede pizzadeig og alle ingredienser før åpning
– Ansvar for renhold og produksjonshygiene på kjøkkenet
– Kunne ta imot bestillinger fra gjester i restauranten og på telefon
– Kunne bistå med utkjøring av pizzabestillinger

KVALIFIKASJONER
– Flere års erfaring fra restaurantbransjen. Om du ikke har jobbet med pizza tidligere må du ha et genuint ønske om å lære og bli en pizzamester.
– Genuin interesse for mat og god service
– Du blir motivert av fornøyde gjester
– Snakker flytende norsk og engelsk, og har generelt gode kommunikasjonsevner
– Førerkort klasse B

PERSONLIGE EGENSKAPER
– En god lagspiller som er opptatt av at det skal være hyggelig å være på jobb
– Initiativrik og bidrar der det trengs
– Kreativ
– Ryddig og strukturert
– Beholder roen og oversikten når det er hektisk og mange bestillinger på en gang
– God arbeidsmoral og holdninger
– Sosial og utadvendt med godt humør

Om dette er noe for deg, send en kort søknad og CV til post@pizzastua.no. Vi behandler søknadene fortløpende, og ønsker snarlig tiltredelse.

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Hilsen Bodil og resten av gjengen på Pizzastua.

RESTAURANTEN ER ÅPEN!

Kjære gjester!

Det er med glede vi kan åpne restauranten igjen slik at det er mulig å nyte en god pizza rett fra ovnen hos oss.

Vi har noe kortere åpningstider, færre spiseplasser en vanlig og tar kun imot betaling med kort.
Vi følger retningslinjene fra FHI som gir en trygghet for oss alle.

Åpningstider:
Mandag – fredag: 15:00 – 21:00
Lørdag, søndag & helligdager: 15:00 – 21:00

Ring gjerne for å bestille bord før du kommer på tlf: 66 79 46 11.
Det er fremdeles mulig å bestille amerikansk pizza for take-away dersom du vil nyte pizzaen hjemme.

Velkommen skal dere være!

MÅNEDENS GORMET APRIL 2020

Månedens Gourmet pizza i april har gode smaker. Markens grøde med både beter og urter er deilig følge til salami og smeltet ost.
Smaker godt i solveggen eller etter en lang dag på hjemmekontoret.
Frister det kan du hente denne eller en annen favoritt pizza hos oss hver dag mellom kl 16.00 og 21.00

MÅNEDENS GOURMET: DESEMBER 2019

MÅNEDENS GOURMET: DESEMBER 2019

«O jul med din glede..» Og det er virkelig mange smaker å glede seg til på Månedens Gourmet i desember.
På pizzaen legger vi gorgonzola , sprøstekt bacon, sellerirotpuré , eple og tyttebær. Etter steking får pizzaen et dryss av persille før vi sier bon apetit og ønsker dere alle en riktig god førjulstid!

MÅNEDENS GOURMET MARS/APRIL 2019

MÅNEDENS GOURMET MARS/APRIL 2019

Månedens Gourmet er så god at vi har den både i mars og april!

Vi begynner med med rosmarinolje i bunnen før vi legger på vår deilige osteblanding, Gorgonzola og røbeter. Etter steking topper vi med ristede hasselnøtter, ruccola og litt honning.

Velbekomme!