MÅNEDENS GOURMET JUNI

MÅNEDENS GOURMET JUNI

Endelig er juni her, og Månedens Gourmet er inspirert av sol og sommer.

Reker, semi-tørkede tomater, crème fraiche, dill, bladspinat og sitron.

STOR: kr. 289/kr. 279
MEDIUM: kr. 224 /kr. 214

ÅPNINGSTIDER I MAI

Mai er en herlig måned med mange helligdager som som betyr fri for mange. Vi på Pizzastua derimot, holder åpent for å gi deg deilig pizza hver dag untatt 17. mai. Da vil vi også feire nasjonaldagen!

Alle helligdager holder vi åpent fra kl. 14.00 til 22.00, ellers vanlige åpningstider. Nyt våren!

MÅNEDENS GOURMET MAI

MÅNEDENS GOURMET MAI

Mai kommer med solskinn og varme. Vi har laget en pizza med deilig tunfisk, semitørkede cherrytomater, rødløk, capers og fritert grønkål. Masse antioksidanter og deilige vårlige smaker! Kom og la deg friste!

ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2017

ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2017

Vi på Pizzastua tar en liten påskeferie og holder stengt Skjærtorsdag, Langfredag og Påskeaften. Vi holder åpent 1. og 2.påskedag fra kl.14.00 til 22.00 – da er dere hjertelig velkommen til å nyte de siste påskedagene med deilig pizza!

Vi ønsker alle en god og glad påske!

MÅNEDENS GOURMET FEBRUAR & MARS

MÅNEDENS GOURMET FEBRUAR & MARS

I februar og mars er det pizzaen vi vant Norgesmesterskap i Amerikansk Pizza 2017 med som er månedens gourmet!

Nå har den også fått sitt eget navn, etter en engasjerende konkurranse på Facebook etter Bodils opptreden på God Morgen Norge fredag 17.februar. Vi fikk inn mange gode forslag, og endte til slutt på navnet: VINNER’N. Et passende navn til en vinnerpizza synes vi, klinger godt – og smaker enda bedre.

VINNER’N er en skikkelig god pizza med rosmarinolje under osten, røbetpesto, sprøstekt bacon og chevre rullet i pepper. Etter steking legger vi på granateple, pinjekjerner og Rhubarb-blader.

STOR: kr. 289/kr. 279
MEDIUM: kr. 224 /kr. 214

 

Wenche og Bodil i pausene mellom tv-opptakene.

 

Behind the scenes på God Morgen Norge, fredag 17.februar 2017.

NORGESMESTER 2017

NORGESMESTER 2017

Under SMAK 2017 gikk Norgesmesterskapet i pizza av stabelen. Vi er stolte av å kunne presentere vår daglige leder, Bodil Hasselknippe, som tok hjem tittelen som Norgesmester i Amerikansk Pizza 2017! Vinnerpizzaen kommer snart på menyen, gled dere!

Vi vil også gratulere Elio Corsi som ble Norgesmester i Italiensk pizza. Sammen med Bodil, reiser de to til Italia og VM i Pizza i mai. En takk må også rettes til alle som var med å arrangere Norgesmesterskapet, blant annet juryen og kokkemesterlauget Oslo, i ledelse av oldermann Asle Faannessen, som fungerte som teknisk arrangør.

I tillegg til tur til Italia fikk vinnerne også æren av å ta imot hver sin vandrepokal som forestiller en liten pizzaspade. Denne står nå på Pizzastua de kommende 3 årene, fram til neste mesterskap, så det er bare å komme innom å ta en titt på pokalen mens dere venter på den nydelige pizzaen.

Flere journalister var også tilstede under kåringen og her kan du lese mer om hva Horecanytt skrev om vinnerne.

D2 fra Dagens Næringsliv har i tillegg lagt ut en liten filmsnutt der vinneren selv lager vinnerpizzaen på Pizzastua. Se filmsnutten her og få inspirasjon samt en smakebit på pizzaen som snart kommer på menyen.

norgesmester 2017 1 smak 2017 smak 2017 bodil

 

PIZZA & PROSECCO 14.FEB – DYLAN & DAMENE

PIZZA & PROSECCO 14.FEB – DYLAN & DAMENE

 

 

 

Tirsdag 14.Februar ønsker vi velkommen til nok en sprudlende og inspirerende
«Pizza & Prosecco» aften! – Denne gang med undertittel
«Dylan & Damene»:
Vi hyller kjærligheten og god musikk!
Ord og toner fremføres av Asker trioen påppåpp! Pia Borgli,
Ida Lind og Rolf-Olav Ringkjøb.

For kr. 300,- får du:
-Et glass prosecco og snacks ved ankomst
-Deilig pizza
-Massevis av inspirasjon og god stemning!

Arrangementet varer fra 18:00-21:00.
Det er et begrenset antall plasser, meld deg på ved å ringe
Pizzastua tlf. 66 79 46 11 eller send en mail til
post@pizzastua.no. Bindende påmelding gjelder.

Velkommen, vi gleder oss til å se deg!

påppåpp!

Fotograf: Ida Oppen

Åpningstider Julen 2016

Åpningstider Julen 2016

Nå er det jul igjen! Vi synes egentlig pizza passer godt til julen også, men vi har familie og venner som ønsker oss hjemme i juledagene og derfor blir det som det bruker å være, noen pizzafrie dager.

Pizzastua holder stengt Julaften og 1. & 2. juledag.

Vi åpner igjen tirsdag 27.desember til fredag 30.desember fra kl.15.00 til kl.22.00.

Så er vi igjen stengt 31.desember, hele dagen skal vi feire året som har gått og det som skal komme. Familie og venner vinner oss her også.

Deretter gleder vi oss til å servere deg årets første pizza på første nyttårsdag 1.januar fra kl. 14.00 til 22.00!

VI ØNSKER DERE ALLE EN GLEDELIG JUL OG ALT GODT FOR DET NYE ÅRET!

Jul på Pizzastua

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

MÅNEDENS GOURMET NOVEMBER

Chorizo, stua’s egne marinerte artisjokker, sort oliven og rødløk. Etter steking topper vi pizzaen med vår deilige tzatziki!

img_5608

 

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER

MÅNEDENS GOURMET SEPTEMBER

Vi på Pizzastua er superfornøyde med septemberpizzaen; den både ser fristende ut og smaker himmelsk!
Her er det deilige kantareller, steinsopp og sjampinjong, biffstrimler, rødløk og bladspinat. Etter steking topper vi pizzaen med vår deilige parmesandressing! En herlig start på høstkosen!

Processed with VSCO with f2 preset