NORGESMESTER 2017

NORGESMESTER 2017

Under SMAK 2017 gikk Norgesmesterskapet i pizza av stabelen. Vi er stolte av å kunne presentere vår daglige leder, Bodil Hasselknippe, som tok hjem tittelen som Norgesmester i Amerikansk Pizza 2017! Vinnerpizzaen kommer snart på menyen, gled dere!

Vi vil også gratulere Elio Corsi som ble Norgesmester i Italiensk pizza. Sammen med Bodil, reiser de to til Italia og VM i Pizza i mai. En takk må også rettes til alle som var med å arrangere Norgesmesterskapet, blant annet juryen og kokkemesterlauget Oslo, i ledelse av oldermann Asle Faannessen, som fungerte som teknisk arrangør.

I tillegg til tur til Italia fikk vinnerne også æren av å ta imot hver sin vandrepokal som forestiller en liten pizzaspade. Denne står nå på Pizzastua de kommende 3 årene, fram til neste mesterskap, så det er bare å komme innom å ta en titt på pokalen mens dere venter på den nydelige pizzaen.

Flere journalister var også tilstede under kåringen og her kan du lese mer om hva Horecanytt skrev om vinnerne.

D2 fra Dagens Næringsliv har i tillegg lagt ut en liten filmsnutt der vinneren selv lager vinnerpizzaen på Pizzastua. Se filmsnutten her og få inspirasjon samt en smakebit på pizzaen som snart kommer på menyen.

norgesmester 2017 1 smak 2017 smak 2017 bodil